"Pernahkah terfikir cara buat income online RM30 sebulan atau rm300 sebulan atau lebih RM3000 sebulan???"


Selamat Datang ke blog ini….

Alhamdulillah… Tuan2 yang dihormati… Sesungguhnya, Tuhan tak SMS kita tuan2, Dia juga tak call kita tuan2… malah Miss Call pun tidak tuan2.. tapi Tuhan mengerakkan HATI kita TUNJUK JALAN bagaimana untuk mengubah kehidupan kita…

Saat ini mungkin adalah saat yang ditentukan-NYA, saya sekadar ingin berkongsi maklumat tentang kaedah TERKINI menjana pendapatan LUMAYAN untuk menyelesaikan pelbagai masalah kewangan yang menjadi beban kepada sebilangan besar dari kita terutamanya semasa keadaan ekonomi yang tidak menentu kini…. Ya tuan2, duit mungkin BUKAN SEGALA2NYA tapi DUIT dapat menyelesaikan banyak MASALAH….

Lapangkan dada, tenangkan fikiran, luangkanlah sedikit masa BERHARGA tuan2 untuk melayari blog ini… diAKHIRNYA sekiranya tuan2 SELESA tuan2 buatlah keputusan… TIADA siapa yang dapat memaksa kita buat keputusan SELAIN dari diri kita sendiri….

Anak pemberian Tuhan, tanggungjawab kita

Salam semua.... Diharap tuan2 semua berada dalam keadaan sihat sejahtera disamping orang2 yang tersayang....

Hari ni tergerak hati saya untuk berkongsi dengan tuan2.... semasa saya pulang dari kerja hari ni saya terpandang satu pasangan suami isteri menaiki motorsikal.... kira2 pukul 9 malam.... cuaca kebelakangan ini lembab sebab sekarang selalu hujan....

Saya bukan nak cerita tentang pasangan suami-isteri tu... tapi saya ternampak anak pasangan tersebut dalam umur lingkungan 6 bulan duduk ditengah2 antara ibu dan ayahnya.... ehmmm... sayu betul saya lihat keadaan sebegini.... anak kecil yang baru melihat dunia kesejukkan ditengah2 ibu dan ayahnya di atas motorsikal.... tapi inilah hakikat kehidupan.... dalam dunia yang serba moden dan dipenuhi pelbagai peluang untuk membuat pendapatan, masih lagi ada yang ketinggalan....

Tahun 80-an mungkin, satu2nya jalan untuk hidup selesa adalah dengan pendidikan tetapi kini bukan lagi begitu, zaman telah berubah... dulu, kalau si anak nak menjadi penyanyi atau pelakon... memang kena penamparlah jawabnya... tapi kini ibubapa berlumba2 untuk menghantar anak jadi penyanyi... nak jadi macam Mawi.... hehe he.... tapi tu lah rezeki ayam nampak di kaki, rezeki orang siapa yang tahu....

Sekarang wujud peluang2 yang tidak memerlukan syarat kelayakkan untuk berjaya, maksudnya tak perlu ada diploma atau degree untuk berjaya... dalam bidang e-iklan seperti ads4bucks.com... tapi tulah.... mungkin pasangan tersebut belum tahu tentang kewujudan ads4bucks.... kalau dah tahu.... ehmm..... anggaplah Tuhan tak memilih dia.... tapi kesian tengok anak dia.... kalau tak masuk ads4bucks pun takpe.... tapi carilah option lain untuk BERUBAH.... sesungguhnya Tuhan tidak akan mengubah nasib seseorang itu melainkan dia berusaha untuk mengubah hidupnya....