"Pernahkah terfikir cara buat income online RM30 sebulan atau rm300 sebulan atau lebih RM3000 sebulan???"


Selamat Datang ke blog ini….

Alhamdulillah… Tuan2 yang dihormati… Sesungguhnya, Tuhan tak SMS kita tuan2, Dia juga tak call kita tuan2… malah Miss Call pun tidak tuan2.. tapi Tuhan mengerakkan HATI kita TUNJUK JALAN bagaimana untuk mengubah kehidupan kita…

Saat ini mungkin adalah saat yang ditentukan-NYA, saya sekadar ingin berkongsi maklumat tentang kaedah TERKINI menjana pendapatan LUMAYAN untuk menyelesaikan pelbagai masalah kewangan yang menjadi beban kepada sebilangan besar dari kita terutamanya semasa keadaan ekonomi yang tidak menentu kini…. Ya tuan2, duit mungkin BUKAN SEGALA2NYA tapi DUIT dapat menyelesaikan banyak MASALAH….

Lapangkan dada, tenangkan fikiran, luangkanlah sedikit masa BERHARGA tuan2 untuk melayari blog ini… diAKHIRNYA sekiranya tuan2 SELESA tuan2 buatlah keputusan… TIADA siapa yang dapat memaksa kita buat keputusan SELAIN dari diri kita sendiri….

MAKIN LAMA MUDAH

Alhamduliulah berkat usaha dan tawakal perjalanaan saya dalam bisnes ini makin lama makin menampakkan hasil... betul sifu saya kata... kau kena buat dulu barulah kau tahu dok asyik buat planning je tak bertindak tak jadi apa jugak yop, kan ni bisnes... mana ada orang bisnes dok diam...

Setelah dua bulan dalam ads4bucks.com ni barulah saya tahu.... bukan senang nak senang bukan susah nak susah... one day tu... 6.30ptg saya kat bangi baru habis kerja, pukul 10mlm dah ada kat penang buat sharing/presentation... pukul 2pagi bertolak dari penang balik rumah kat subang, touch down KL dalam bukul 6.30pagi... then pukul 10pagi ada kat temerloh buat presentation... letihnya.... tapi berbaloi dengan hasilnya...

Bulan pertama buat income 6k, bulan kedua dah berani bayar deposit untuk beli BMW3series... dalam proses tunggu loan lulus, tapi sifu kata bulan 12 ni bank jual mahal sikit sebab kuato diorang dah penuh... nak lulus pun maybe Jan 2010... woow macam tak percaya jer... kerete tak penting yang penting poket masukkkkk.....

Oh yea... jemput datang ke centre sy kat subang perdana... ni alamatnya 12b-1, JALAN DINAR C U3/C, TAMAN SUBANG PERDANA, SEKSYEN U3 SHAH ALAM... atas Easy RHB dan berdekatan dengan Shaaz Curry House Subang Perdana....

basically sy dah run centre ni dalam 3 minggu tapi belum fully launch lagi, maybe planning next year nak launch ajak artis2 yang ada dalam networtks saya macam MAN KIDAL, YANTZEN adalah few artis lagi.... tapi kita bukan nak tengok artis.... tengok artis diorang dah kaya.... kita ni! Bila nak kaya... kih kih...

Centre ni diwujudkan didedikasikan KHAS untuk member2 seperjuangan dalam rangkaian sy yang percaya pada sy, percaya pada ads4bucks.com.... yang penuh besemangat untuk mengubah kehidupan... inilah hadiah saya untuk korang semua, sebab macam member2 yang baru join masih merangkak2 tapi nak buat income.... centre ni banyak boleh membantu... bawa sahaja kenalan2 anda ke sini setiap malam rabu setiap minggu.... saya jemput sifu sy Zairol Nizam untuk buat presentation.... dan centre ini juga jadikanlah sebagai asas atau office untuk plan segala perjalanan bis anda... trainning centre dan sebagainya...

MUDAH KAN?!!! CHILL OUT!!! Buat bisnes tak boleh stress2 nanti muka ketat je... orang panggil muka tolak rezeki.... tenang2 je.... perjalanan bisnes ni ada pasang-surut kalau stress nanti cepat pancit....

Gunakanlah platform yang diberikan oleh ads4bucks.com ini sebaik mungkin.... ads4bucks.com tidak menjanjikan apa2 untuk tuan2 samada dapat 5k ke? 10k? 100k? atau tak dapat apa2... cuma kalau tuan buat kerja ads4bucks.com bagilah komisen.... itu saje... so, bagi yang dah join tapi join sahaja.... duduk diam2 bertapa... maaf berita sedih untuk anda, anda tak akan dapat apa2.... tapi kalau anda buat, InsyaAllah Tuhan akan bantu....

KALAU TUAN2 SERIUS NAK BUAT SY BOLEH TUNJUK JALAN, KITA BUAT SAMA2, KERJA SAMA2....

DON'T WORRY TO MUCH.... BUAT JER.... TENGOKLAH HASIL YANG BAKAL MENJELMA...